11 november 2015: 4e editie van Groot Voorburgs Dictee

Op woensdag 11 november 2015 vond de 4e editie plaats van het Groot Voorburgs Dictee, georganiseerd door de Rotaryclubs in Voorburg. De opbrengst van € 2.200 komt dit jaar ten goede aan de stichting Kinderarmoede voor een project op de basisschool De Wegwijzer in Leidschendam-Voorburg.

Joost-KarhofDe tekst van het dictee 2015 is net als in 2014 geschreven door de  Leidschendamse José Stijntjes. De avond werd gepresenteerd door een oud-Voorburger: de tv-presentator Joost Karhof, onder meer bekend van Nieuwsuur en Kunststof TV.
Het voorlezen van het dictee ‘in stukjes’ – zin voor zin en regel voor regel – werd verzorgd door burgemeester Hans van der Sluijs.

Waarom het Groot Voorburgs Dictee?
De Rotaryclubs in Voorburg (RC Voorburg en RC Voorburg-Vliet) steunen de stichting Kinderarmoede voor een project op de basisschool De Wegwijzer in Leidschendam-Voorburg.in Leidschendam-Voorburg.

Wilt u financieel bijdragen? Dan kunt u altijd uw gift overmaken op de bankrekening NL34 INGB 0000 6457 19 t.n.v. Stichting Community Service Rotaryclub Voorburg o.v.v. Groot Dictee 2015. De stichting is ANBI-erkend, dus uw gift is fiscaal aftrekbaar.

Waar en wanneer?
Het dictee vond plaats op woensdag 11 november 2015 in de Oude Kerk aan de Herenstraat te Voorburg.