Groot Voorburgs Dictee 2012 helpt Hospice Het Vliethuys

Dictee-01

Joke Campo, hoofdcoördinator van Hospice Het Vliethuys (m) is zeer verguld met de minimale opbrengst van het Groot Voorburgs Dictee: 11.466 euro. Links Peter Voorburg (Rotary Voorburg), rechts Gudrun van Oirschot (Rotary Voorburg-Vliet).

wh-g6p0-nostroke_smallOp donderdag 24 mei 2012 organiseerden de Rotaryclubs in Voorburg een dictee met als goed doel het hospice Het Vliethuys. Het dictee is geschreven door Bart Chabot. Hij heeft per video een introductie gegeven en het dictee eenmaal voorgelezen. Het dictee vond plaats in de aula van het Gymnasium Novum te Voorburg.

Lees ook het persbericht.

Bart Chabot

Bart Chabot

Waarom het Groot Voorburgs Dictee?
De Rotaryclubs in Voorburg (RC Voorburg en RC Voorburg-Vliet) steunen Hospice het Vliethuys.
De opbrengst van het dictee is bestemd voor zuurstofapparatuur voor het nieuwe onderkomen van het Hospice Rijswijk-Voorburg.

Wilt u ook bijdragen? Dan had u kunnen meedoen aan het Groot Voorburgs Dictee… Maar u kunt natuurlijk altijd nog steeds uw gift overmaken, op de bankrekening 645719 t.n.v. Stichting Community Service Rotaryclub Voorburg o.v.v. Groot Dictee 2012.

Hoe werkte het?
Elke deelnemer – er waren ruim 100 deelnemers – liet zich sponsoren door vrienden, familie, collega’s of kennissen, bijvoorbeeld per goed geschreven woord. Zo is op deze speciale avond een sponsorbedrag opgehaald van minimaal:

11.466 euro

Hospice Het Vliethuys
Meer informatie over Hospice het Vliethuys: www.hetvliethuys.nl.